Change network profile via WAN interface

Got problems with your B2 or B3? Share and get helped!
Post Reply
snabelBee
Posts: 2
Joined: 19 Apr 2015, 05:29

Change network profile via WAN interface

Post by snabelBee » 19 Apr 2015, 05:53

Is it possible to change the network profile to "Automatic network settings" when connected to the B3 via the WAN interface?

I used the Router + Firewall + Server mode and accidentally changed the LAN settings to use "Obtain IP-address automatically" and now I can't reach my B3 with a browser any more.

/Magnus

Binkem
Posts: 388
Joined: 10 Jul 2008, 02:26

Re: Change network profile via WAN interface

Post by Binkem » 19 Apr 2015, 15:07

If you can login using SSH you can use a SSH tunnel to access your B3 from the lan interface. There's a howto somewhere, but I don't know where.

snabelBee
Posts: 2
Joined: 19 Apr 2015, 05:29

Re: Change network profile via WAN interface

Post by snabelBee » 19 Apr 2015, 15:20

Thank you for your quick response!

I can connect to the B3 with ssh but I haven't got a clue how to change the profile without the browser gui.

I was hoping that a change in some file somewhere or similar would do the trick.

/Magnus

Post Reply