Search found 650 matches

by DanielM
04 Apr 2008, 02:51
Forum: Bubba Server Support
Topic: Relay access denied
Replies: 2
Views: 3753

Relay access denied

Hi all. I'm having trouble sending mail to my new domain. DNS is correctly setup, with MX record pointing to my Bubba. Now when I try to send mail to the domain I get replies saying "554 Relay access denied". In my /var/log/mail.log (on the Bubba) I get the following: Apr 4 08:25:39 bubba postfix/sm...
by DanielM
03 Apr 2008, 07:17
Forum: Bubba Server Support
Topic: libgd on Bubba
Replies: 6
Views: 6935

Ah! This is exactly what I need! Thanks a lot!

/Daniel
by DanielM
03 Apr 2008, 03:15
Forum: Bubba Server Support
Topic: libgd on Bubba
Replies: 6
Views: 6935

try apt-get install php4-gd and restart apache /etc/init.d/apache2 restart Yep. Did the trick. (Except from the fact that the version of php here is 5, so I had to install php5-gd instead. Guess this is because I installed my bubba using the etch image). I'm normally using Fedora, so I'm not quite ...
by DanielM
02 Apr 2008, 09:19
Forum: Bubba Server Feature requests
Topic: idn support
Replies: 0
Views: 5320

idn support

Hi. I just noticed that the bubba web-admin doesn't seem to support internationalized domain names (idn's). I've registered a domain for my bubba (kölefors.se). Tried to put it into the "handle mail for domain"-setting, but when restarting the postfix daemon after that it says "bad parameter value:...
by DanielM
02 Apr 2008, 09:09
Forum: Bubba Server Support
Topic: libgd on Bubba
Replies: 6
Views: 6935

libgd on Bubba

Hi everyone. I've been following these forums for quite a while. Haven't got around to buying any Bubba until now though. Now I'm a happy owner :-) My first question (it's bound to be more): I installed spgm. Looks very nice. Problem is that it seems a bit hard for my wife (yes, she'll be the one pu...