Search found 34 matches

by Xargon
24 Dec 2008, 19:17
Forum: Howtos
Topic: How to set fixed LAN IP when using Bubba|Two as mini server
Replies: 1
Views: 2852

How to set fixed LAN IP when using Bubba|Two as mini server

This guide helps you set a fixed IP when using Bubba|Two as mini server i.e no fw/routing In the web based admin set WAN to "Obtain IP-address automatically (DHCP)" Log on Bubba using SSH Become root su "Edit network settings" nano /etc/network/interfaces "Add network preferences (replace xyz with y...
by Xargon
24 Dec 2008, 19:05
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Fixed LAN ip
Replies: 2
Views: 2208

Thx, that did the trick!

BR,
Xargon
by Xargon
24 Dec 2008, 07:55
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Fixed LAN ip
Replies: 2
Views: 2208

Fixed LAN ip

Hi, I want my Bubba set on fixed LAN ip and no WAN i.e. working only as a miniserver connected via LAN to my router/gateway. I have been trying to get this to work for hours but i fail. I ccan get bubba up running on the lan but then it has no connection to Internet. Pls, can someone give me setting...
by Xargon
10 Jan 2008, 15:10
Forum: Bubba Server Support
Topic: Interface for Mediatomb
Replies: 10
Views: 7780

That did the trick! Thank´s a lot!
by Xargon
10 Jan 2008, 09:50
Forum: Bubba Server Support
Topic: Interface for Mediatomb
Replies: 10
Views: 7780

bubba:/etc/mediatomb# /etc/init.d/dbus-daemon restart
bubba:/etc/mediatomb# Restarting dbus daemon: dbus-daemonUnknown group "netdev" in message bus configuration file
by Xargon
10 Jan 2008, 09:40
Forum: Bubba Server Support
Topic: Interface for Mediatomb
Replies: 10
Views: 7780

Doesn´t work. Maybe my mediatomb isnt running, how do i check that?

BR X
by Xargon
10 Jan 2008, 03:43
Forum: Bubba Server Support
Topic: Interface for Mediatomb
Replies: 10
Views: 7780

Interface for Mediatomb

Is there any way I can access Mediatomb in an easy way like bubba:3689 the Firefly web interface?

I would like to access Mediatomb from my webbrowser.

/ X
by Xargon
30 Dec 2007, 20:15
Forum: My Bubba Server
Topic: How about Pinnacle Showcenter 200/250 or Linksys Kiss Player
Replies: 5
Views: 6740

There is a KissDX forum where u get all help u need. Its easy to install if you know basic linux.

Bubba has not been anywhere near a bottleneck for my Kiss - Bubba video setup. Not once noticed any problems, i even run it to a 106 inch projector screen with 1080p HD.

BR,
Xargon
by Xargon
26 Dec 2007, 17:58
Forum: My Bubba Server
Topic: How about Pinnacle Showcenter 200/250 or Linksys Kiss Player
Replies: 5
Views: 6740

I use Kiss DP-1600 with KissDx running on my Bubba and it works fantastic. Stable, high quality and really fast.

BR,
Xargon
by Xargon
12 Dec 2007, 02:16
Forum: Development
Topic: Patch
Replies: 1
Views: 3073

Patch

Hi,
when is the next patch likely to be released?

BR,
Xargon
by Xargon
23 Nov 2007, 06:20
Forum: Bubba Server Support
Topic: Bubba and Kiss DP-600
Replies: 12
Views: 8516

Thx for the help. Have another problem, i cant delete the kissdx files, i want to delete them and make a fresh install....i dont have permissions, i dont have rights to change permissions and i have tried su cmd, logging in as admin and user... This weekend im bringing in a linux expert to tune my b...
by Xargon
20 Nov 2007, 16:14
Forum: Bubba Server Support
Topic: Bubba and Kiss DP-600
Replies: 12
Views: 8516

Same here...i think it has with me not editing the makefile correctly...didnt really understand what to do with the makefile...


BR,
Xargon
by Xargon
19 Nov 2007, 11:31
Forum: Bubba Server Support
Topic: Email setup (fetchmail)
Replies: 2
Views: 2419

Restarted postfix and suddenly it worked.

Br,
Xargon
by Xargon
15 Nov 2007, 13:46
Forum: Bubba Server Feature requests
Topic: dyndns etc
Replies: 20
Views: 18327

Yes!!!! Totally agree!
by Xargon
14 Nov 2007, 15:32
Forum: Bubba Server Support
Topic: Email setup (fetchmail)
Replies: 2
Views: 2419

Email setup (fetchmail)

Ok... I have logged on as user1 and set up fetchmail to collect mail from three external accounts. Problem is that Bubba does not collect my emails.... Is there any logfiles i can trace the problem from...mail just dont turn up in webmail´s inbox. I´m pretty sure I added my accounts correctly, host ...