Search found 22 matches

by matthew
01 Nov 2012, 12:57
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Add album or image is not working
Replies: 5
Views: 3475

Re: Add album or image is not working

additionally here is the output of apaches access.log after I try to create an album: 127.0.0.1 - - [01/Nov/2012:17:46:14 +0100] "GET /admin/ajax_session/get_locale HTTP/1.1" 200 500 "-" "PEAR HTTP_Request class ( http://pear.php.net/ )" 192.168.10.81 - - [01/Nov/2012:17:46:14 +0100] "POST /album/in...
by matthew
01 Nov 2012, 07:29
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Add album or image is not working
Replies: 5
Views: 3475

Re: Add album or image is not working

Hi Johannes, now, my b3 is on the latest version 2.5.1.1 and the behavior is the same like described above. It recently stopped working. There are albums I added in the past, which can be showed normally, but image-add is not possible with the same behavior (the rolling progress-png don't stopp and ...
by matthew
22 Oct 2012, 14:58
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Add album or image is not working
Replies: 5
Views: 3475

Re: Add album or image is not working

Can nobody help myself? Please, I don't want to install another picture-viewer.
by matthew
21 Oct 2012, 06:49
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Add album or image is not working
Replies: 5
Views: 3475

Add album or image is not working

Hi, I try to add/create an album (pictures) on the webfrontend and nothing happens but the progressbarpicture is showed. The view in which I can name the album and add pictures does not pop up. I tried different users to do this and restarting bubba. Removing an album is working. Is another logfile ...
by matthew
22 May 2012, 13:00
Forum: B2 & B3 Support
Topic: mailserver setup
Replies: 9
Views: 3286

Re: mailserver setup

haven't got enough time to test your hints, but thanx for the responses, especially to you gordon for your extensive answer, once again.
by matthew
20 May 2012, 15:53
Forum: B2 & B3 Support
Topic: mailserver setup
Replies: 9
Views: 3286

Re: mailserver setup

Thanks for your replies. So at this moment I can receive mails, but sending mails to popular mail-provider like Gmail or GMX fails. A Google-search tells me that many mail-providers don't accept mails from not authenticated mailservers. The reason for this policy I understand, but what can I do if I...
by matthew
20 May 2012, 04:11
Forum: B2 & B3 Support
Topic: mailserver setup
Replies: 9
Views: 3286

Re: horde setup

Ok after cunsulting the manual I see that horde is only a mail-client. But what is with b3 as a mail-server? I opened the ports and activated the services for this functionality. Unfortunately Im absolutely new to setting up a mailserver. Is there somebody, who can give me some basic informations?
by matthew
19 May 2012, 19:45
Forum: B2 & B3 Support
Topic: mailserver setup
Replies: 9
Views: 3286

mailserver setup

Hi, I hope here is somebody can help me setting up horde. I have a domain, http://www.xyz.toplevel, which have an mx-record xyz.toplevel with prio 10 to mail.xyz.toplevel How can I setup for all users an email account using the admin page from my b3? I tried a lot, but it fails. In "retrieve email" ...
by matthew
08 May 2012, 03:12
Forum: Software releases
Topic: Release notes for Excito Bubba 2&3 software version 2.4.2
Replies: 19
Views: 18348

Re: Release notes for Excito Bubba 2&3 software version 2.4.

I'am very happy with that upgrade. Now the 5Ghz wireless network works as wished. Transfer rates are gone up to 12 mb/s. nice!

greetz
by matthew
29 Mar 2012, 15:17
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Once again iptables
Replies: 9
Views: 3893

Re: Once again iptables

Hi,
related to the topic I didn't succeed, because of time-pressure. What settings do you mean? I installed a debian-netinstall image (32bit)...
Greetz
by matthew
08 Mar 2012, 04:42
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Once again iptables
Replies: 9
Views: 3893

Re: Once again iptables

thanks again, While the sequence is a bit off - regular format would show line 4 after line 7 - the fact that it does work from the outside proves that the rules actually are active though, so no worries there. You are totally right, I thought it is more clear displayed so, but iptables writes it li...
by matthew
07 Mar 2012, 15:34
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Once again iptables
Replies: 9
Views: 3893

Re: Once again iptables

Ok, thanx Gordon, I see I have to explain something more. First, besides the rules I wood like to insert in my ruleset, I use the delivered ruleset of excito, which you can find in /etc/network/firewall.conf . As below showed this is the original file with my added rules and with line-numbers: 1 # G...
by matthew
06 Mar 2012, 10:30
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Once again iptables
Replies: 9
Views: 3893

Re: Once again iptables

so do you still have that one?
yes, of course! I've experimented with your hints and nothing helps... Could it be that the rewrite-rules in /etc/apache2/conf.d/admin.conf makes my requests impossible by changing for example http://ip:81 in http://ip/admin:81 ?
by matthew
05 Mar 2012, 18:26
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Once again iptables
Replies: 9
Views: 3893

Once again iptables

For testing I have created an virtual machine (vbox) on my local computer. Now I want to forward calls on port 81 through the firewall. I'm a little bit confused why my setup is not working. I edited necessary apache-conf-files (etc/apache2/ports.conf, etc/apache2/sites-available/default) to listen ...
by matthew
15 Feb 2012, 07:20
Forum: B2 & B3 Support
Topic: setting up webserver? [solved]
Replies: 2
Views: 1642

Re: setting up webserver?

maybe a link to /home/web-folder...

Code: Select all

ln -s /var/www/owncloud/ /home/web/
note, every folder of the web-users folder is reachable over b3/folder