Search found 14 matches

by Joric17
02 Jun 2012, 10:10
Forum: B2 & B3 Support
Topic: HD swap question
Replies: 0
Views: 2472

HD swap question

Hi, This is my problem: I have a B3 with 1TB disk (WD10EARS). When I take the disk out and put it in a PC I can see the partitions like normal. Now i bought a second disk, this time 2TB (WD20EARS). I put the disk in the B3 and install the system from USB stick. After installing, the B3 works like no...
by Joric17
22 Feb 2012, 03:23
Forum: HomeAutomation
Topic: [SOLVED] Install problem after B3 2.4 update
Replies: 7
Views: 14064

Re: Install problem after B3 2.4 update

Great, thanks Daniel

Regards,
Eric
by Joric17
21 Feb 2012, 15:54
Forum: HomeAutomation
Topic: [SOLVED] Install problem after B3 2.4 update
Replies: 7
Views: 14064

Re: Install problem after B3 2.4 update

Hi Daniel,

Thanks for the reply but it seems the link to the fix is empty :(

Eric
by Joric17
11 Feb 2012, 07:19
Forum: HomeAutomation
Topic: [SOLVED] Install problem after B3 2.4 update
Replies: 7
Views: 14064

Re: Install problem after B3 2.4 update

Hi Eek,

This is the only error. I can't continue te installation. Tried several times (delete HA directory complete, mysql database), always the same error.

Btw, tdtool works fine
by Joric17
10 Feb 2012, 15:42
Forum: HomeAutomation
Topic: [SOLVED] Install problem after B3 2.4 update
Replies: 7
Views: 14064

[SOLVED] Install problem after B3 2.4 update

Hi, This is what i get when I install Home Automation after making the admin user in the installation program. Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SELECT d.id, d.telldus_id, d.descri...
by Joric17
29 Jan 2012, 04:31
Forum: Software releases
Topic: Release notes for Excito B3 software version 2.4
Replies: 86
Views: 84270

Re: Release notes for Excito B3 software version 2.4

Hi,

Since the update I am getting messages like this:

/etc/cron.daily/logrotate:
error: error running non-shared postrotate script for /var/log/forked-daapd.log of '/var/log/forked-daapd.log '
run-parts: /etc/cron.daily/logrotate exited with return code 1

Any help?

Thanks
Eric
by Joric17
10 Dec 2011, 09:07
Forum: B2 & B3 Feature Requests
Topic: Please update HORDE to their new Version 4
Replies: 10
Views: 7820

Re: Please update HORDE to their new Version 4

I was also interested in the update from Horde 3 to Horde 4 because I really appreciate all the pim and sync functionality, and the new modern look of Horde 4 so I gived it a try to install. But indeed, like more or less expected, it was too slow on my B3. So I had to switch back to Horde3 :cry: At ...
by Joric17
08 Oct 2011, 05:33
Forum: B2 & B3 Feature Requests
Topic: Make Strongswan start on a b3
Replies: 4
Views: 4997

Re: Make Strongswan start on a b3

Yes, idem for Ecryptfs!

See also: http://wiki.excito.org/wiki/index.php/U ... _on_the_B3

Thanks,

Eric
by Joric17
15 Aug 2011, 09:53
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Problem after running update to B3 v2.3
Replies: 12
Views: 9723

Re: Problem after running update to B3 v2.3

Hi Rene,

I did that already several times.
It resolved for me the "verifying post upgrade system integrity" loop problem.
However, the syslog timeout messages keeps coming back after every attempt to update the system.

Eric
by Joric17
15 Aug 2011, 09:06
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Problem after running update to B3 v2.3
Replies: 12
Views: 9723

Re: Problem after running update to B3 v2.3

It seems that there is still a problem with the update. This is wat i find in the syslog after each webserver update until I reboot: Aug 15 14:30:04 b3 Bubba: :Hotfix[2014]: 0, Timeout: Bubba::Hotfix server terminating Aug 15 14:30:09 b3 Bubba: :Apt[2056]: 0, Timeout: Bubba::Apt server terminating A...
by Joric17
13 Aug 2011, 05:19
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Problem after running update to B3 v2.3
Replies: 12
Views: 9723

Re: Problem after running update to B3 v2.3

Hi Phil, Last week I had exactly the same "verifying post upgrade system integrity" loop problem after the web upgrade. Because everything works OK after a reboot i did not try to run the web upgrade again, until I saw your message here on the board and yes, stil the same problem for me. I was happy...
by Joric17
06 Nov 2010, 21:12
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Shutdown problem
Replies: 5
Views: 4342

Re: Shutdown problem

Great! that does the trick!
Thanks Ryz
by Joric17
05 Nov 2010, 18:58
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Shutdown problem
Replies: 5
Views: 4342

Re: Shutdown problem

Well, B3 runs Squeeze, but i also like to know which command the gui uses to shutdown the system properly.
by Joric17
05 Nov 2010, 16:26
Forum: B2 & B3 Support
Topic: Shutdown problem
Replies: 5
Views: 4342

Shutdown problem

Hello,

I installed my b3 and have the following issue:

I want to be able to shut down my b3 via the shell by a shutdown -h command but then the system hangs.
The led stays purple and the disk keep spinning.
Shut down by the gui or the hardware button is no problem.
Any idea?

Thanks,
Joric